Buvén Redovisning Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Aktiebolag som heter Buvén Redovisning Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Buvén Redovisning Aktiebolag i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Buvén Redovisning Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1992-12-08 så har Buvén Redovisning Aktiebolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Buvén Redovisning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Buvén Redovisning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tjäderstigen 14, 182 35, Danderyd. Vi ni istället prata med Buvén Redovisning Aktiebolag så kan ni göra det på 08-6225541.

Bolaget har till förmål för sin verksamhet att tillhandahålla redovisningstjänster,friskvård och förebyggande hälsovård inklusive försäljning av hälsoprodukter,äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Buvén, Kerstin Ann-Mari som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Buvén, Leif Erik som är född 1942 och har titeln Suppleant, Balatoni, Isabella Eva som är född 1974 och har titeln Revisor, Bringer Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Buvén Redovisning Aktiebolag har 556458-1444 som sitt organisationsnummer.