Looström & Gelin Aktiebolag

Stockholms län

Information

Looström & Gelin Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Looström & Gelin Aktiebolag finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Looström & Gelin Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Looström & Gelin Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Looström & Gelin Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stureg. 54, 114 36, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7551160.

Danderyd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Looström & Gelin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Looström & Gelin Aktiebolag har idag 556462-0200 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Looström & Gelin Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Looström & Gelin Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Magnusson, Alfred Richard Ola som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Widgren Magnusson, Cecilia Ingeborg som är född 1953 och har titeln Suppleant, Moberg, Per Henrik som är född 1972 och har titeln Revisor, Thorling, Magnus Ivar som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .