PROVICTA Aktiebolag

Stockholms län

Information

556465-9398 är organisationsnummer för företaget PROVICTA Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PROVICTA Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som PROVICTA Aktiebolag finns i.

PROVICTA Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-04-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PROVICTA Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

PROVICTA Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PROVICTA Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med PROVICTA Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-4730015 eller genom brev på följande adress:
Arholmav. 21, 182 49, Enebyberg

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom områdena teknik, ekonomi, organisation, verksamhets- och informationsanalys samt systemutformning och databasmodellering. Vidare skall bolaget bedriva konsulterande verksamhet inom området risk- och säkerhetsanalys samt inom området driftsäkerhet och underhållsberedning, bedriva inköp och försäljning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PROVICTA Aktiebolag och det är Carlström, Kenneth Peter Ulfson som är född 1951 och har titeln VD, Carlström, Kenneth Peter Ulfson som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Anders Gunnar som är född 1956 och har titeln Suppleant, Emilsson, Erik Adrian som är född 1962 och har titeln Revisor, Revideco AB som är född och har titeln Revisor,