Stocksunds Montessoriförskola Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Stocksunds Montessoriförskola Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Stocksunds Montessoriförskola Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Stocksunds Montessoriförskola Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Stocksunds Montessoriförskola Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-07-19. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stocksunds Montessoriförskola Aktiebolag ska trivas.

Stocksunds Montessoriförskola Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Danderyd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förskola och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stocksunds Montessoriförskola Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Stocksunds Montessoriförskola Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Stocksunds Montessoriförskola Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6551307.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Stocksunds Montessoriförskola Aktiebolag är Hekton Emitslöf, Carina Margareta som är född 1958 och har titeln VD, Hekton Emitslöf, Carina Margareta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Emitslöf, Nils Göran Vilhelm som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nordlander, Ingrid Marie som är född 1954 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Stocksunds Montessoriförskola Aktiebolag har 556469-6697 som sitt organisationsnummer.