Friska Tag Sjukgymnastik Aktiebolag

Stockholms län

Information

556475-1476 är organisationsnummer för verksamheten Friska Tag Sjukgymnastik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Friska Tag Sjukgymnastik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Friska Tag Sjukgymnastik Aktiebolag finns i.

Friska Tag Sjukgymnastik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1993-11-26 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Friska Tag Sjukgymnastik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Friska Tag Sjukgymnastik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Friska Tag Sjukgymnastik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Friska Tag Sjukgymnastik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6243434 eller genom brev på följande adress:
Johan Banérs v. 54, 182 75, Stocksund

Bolaget skall bedriva sjukgymnastik, undervisning inom sjuk- och hälsovård, försäljning av sjukvårdsmaterial samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Friska Tag Sjukgymnastik Aktiebolag och det är Nilsson, Caisa Susanne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkrud, Jan Axel Harry som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bergendahl, Lars Ove Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Lindh, Sven Jörgen Niclas Henrik som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,