Sundqvist Service Depå Aktiebolag

Stockholms län

Information

Sundqvist Service Depå Aktiebolag är ett bolag som finns i Danderyd. I Sundqvist Service Depå Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sundqvist, Jan Peter Lennart som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Gunnar som är född 1960 och har titeln Suppleant, Wicander, Lars Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sundqvist Service Depå Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sundqvist Service Depå Aktiebolag på telefon 08-7533301.

Bolaget skall bedriva försäljning av dagligvaror (livsmedel, tidningar, mm) statliga och ideella spel och lotterier samt information, försäljning och lösen av SL:s biljetter och ser- vering (cageteria) ävensom köp, förvaltning och försäljning av värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sundqvist Service Depå Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sundqvist Service Depå Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sundqvist Service Depå Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sundqvist Service Depå Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sundqvist Service Depå Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sundqvist Service Depå Aktiebolag har 556476-8058 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.