Sköttforsens Förvaltnings Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Sköttforsens Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Sköttforsens Förvaltnings Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sköttforsens Förvaltnings Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sköttforsens Förvaltnings Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-01-11. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där företaget finns i jobbar för att företag som Sköttforsens Förvaltnings Aktiebolag ska trivas.

I Danderyd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva fastighetsmäkleri samt äga och förvalta fast och lös egendom jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sköttforsens Förvaltnings Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-09.

Idag är Sköttforsens Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Sköttforsens Förvaltnings Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Sköttforsens Förvaltnings Aktiebolag är Lundman, Per Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tjärnvall, Anders Erik Åke som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Tillquist, Hans-Fredrik Olof P som är född 1965 och har titeln Suppleant, Olsson, Sven Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Sköttforsens Förvaltnings Aktiebolag har 556480-6213 som sitt organisationsnummer.