inPipeLine AB

Stockholms län

Information

inPipeLine AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där inPipeLine AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. inPipeLine AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. inPipeLine AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till inPipeLine AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är inPipeLine AB Privat, ej börsnoterat.

inPipeLine AB har idag 556480-9134 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för inPipeLine AB

Aktiebolagets verksamhet ska vara att sälja internetbaserade bokföringstjänster, programutveckling och konsultverksamhet för administrativa datasystem och IT-verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

I inPipeLine AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson Tholander, Anna Kerstin som är född 1955 och har titeln Likvidator, .