Malmqvist & Partners Living Designs Aktiebolag

Stockholms län

Information

Malmqvist & Partners Living Designs Aktiebolag är en verksamhet som finns i Danderyd. I Malmqvist & Partners Living Designs Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Malmqvist, Barbro Christina som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmqvist, Lars Åke som är född 1948 och har titeln Suppleant, Björklund, Tom som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Malmqvist & Partners Living Designs Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Malmqvist & Partners Living Designs Aktiebolag på telefon 08-7533913.

Bolaget skall bedriva försäkringsmäkleri med alla typer av försäkringar samt ävensom förmedling av varor och tjänster företrädesvis inom inredningsbranschen jämte förvaltning av värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Malmqvist & Partners Living Designs Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Malmqvist & Partners Living Designs Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Malmqvist & Partners Living Designs Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Malmqvist & Partners Living Designs Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Malmqvist & Partners Living Designs Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Malmqvist, Barbro Christina -Malmqvist, Lars Åke

Malmqvist & Partners Living Designs Aktiebolag har 556488-2016 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.