Rådmark PA-Consulting Aktiebolag

Stockholms län

Information

Rådmark PA-Consulting Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Rådmark PA-Consulting Aktiebolag finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rådmark PA-Consulting Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Rådmark PA-Consulting Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Rådmark PA-Consulting Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Rådmark PA-Consulting Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Möjav. 29, 182 49, Enebyberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5938165.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Rådmark PA-Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rådmark PA-Consulting Aktiebolag har idag 556490-5643 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Rådmark PA-Consulting Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom personaladministration och human resource management.

I Rådmark PA-Consulting Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rådmark, Lars Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren Rådmark, Ulla Birgitta som är född 1943 och har titeln Suppleant, Andersson, Per Anders Christer som är född 1961 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .