Christina Bodén Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Christina Bodén Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Christina Bodén Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Christina Bodén Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Christina Bodén Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-16. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där företaget finns i jobbar för att företag som Christina Bodén Aktiebolag ska trivas.

Christina Bodén Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Danderyd så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom rekrytering, individ- grupp- och organisationsutveckling samt idka därmed förenlig verksamhet. Köpa, sälja och förvalta värdepapper, köpa, sälja och förvalta fastigheter samt uthyrning av desamma samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Christina Bodén Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Christina Bodén Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Christina Bodén Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7559151.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Christina Bodén Aktiebolag är Bodén, Eva Christina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Sten Gunnar Lennart som är född 1953 och har titeln Suppleant, Varverud, Pernilla Margareta som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Christina Bodén Aktiebolag har 556504-8716 som sitt organisationsnummer.