Kumlins Måleri AB

Stockholms län

Information

556510-1747 är organisationsnummer för företaget Kumlins Måleri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kumlins Måleri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Kumlins Måleri AB finns i.

Kumlins Måleri AB har varit registrerat sedan 1995-03-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kumlins Måleri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-08-09.

Kumlins Måleri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kumlins Måleri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Kumlins Måleri AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7143500 eller genom brev på följande adress:
Karlsrov. 2 A, 182 53, Danderyd

Bolaget ska bedriva målerirörelse och dekorationsmåleri samt äga och förvalta fast och lös egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Kumlins Måleri AB och det är Lundin, Jonas Emanuel som är född 1962 och har titeln VD, Lundin, Jonas Emanuel som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Anders Valdemar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kurt Jan som är född 1963 och har titeln Suppleant, Näsfeldt, Sven David Tomas som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor