Olivia Vård & Omsorg AB

Stockholms län

Information

556511-7677 är organisationsnummer för företaget Olivia Vård & Omsorg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Olivia Vård & Omsorg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Olivia Vård & Omsorg AB finns i.

Olivia Vård & Omsorg AB har varit registrerat sedan 1995-04-08 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Olivia Vård & Omsorg AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Olivia Vård & Omsorg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Olivia Vård & Omsorg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Olivia Vård & Omsorg AB så kan ni göra det på telefon genom 08-51420150 eller genom brev på följande adress:
Vendev. 85 A, 182 91, Danderyd

Bolaget skall bedriva vård och omsorg för äldre och funktionshindrade samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Olivia Vård & Omsorg AB och det är Vesterberg, Helena Tuulikki som är född 1959 och har titeln VD, Vesterberg, Helena Tuulikki som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Inde, Karsten Torbjörn som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Inde, Åsa som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Wennberg, Lars Ivar som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor