TracTechnology Solutions AB

Stockholms län

Information

TracTechnology Solutions AB är ett bolag som finns i Danderyd. I TracTechnology Solutions AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lewin, Hans Erik som är född 1958 och har titeln VD, Lewin, Hans Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sallerfors, Per Henrik Stefan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Thideman, Mats Toivo som är född 1963 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Thorling, Magnus Ivar som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med TracTechnology Solutions AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå TracTechnology Solutions AB på telefon 08-6305300.

Bolaget skall bedriva handel med datautrustning och programvara samt konsultation, utbildning och service inom management och IT-områdena och därmed förenlig verksamhet.

Idag är TracTechnology Solutions AB av bolagstypen Aktiebolag.

TracTechnology Solutions AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

TracTechnology Solutions AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och TracTechnology Solutions AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TracTechnology Solutions AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

TracTechnology Solutions AB har 556513-7337 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.