Nittzell Consulting Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva utbildnings- och konsultverksamhet inom marknadsföring och försäljning, samt äga och förvalta fast egendom och företag inom marknadsförings- och försäljningsbranschen, stuteriverksamhet innefattande betäckning, uppfödning, handel med hästar samt tävlingsverksamhet, lokaluthyrning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nittzell Consulting Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Nittzell Consulting Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1995-06-08 så skapades Nittzell Consulting Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Nittzell Consulting Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Nittzell Consulting Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556514-0398 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Danderyd.

Just nu är Nittzell Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Nittzell Consulting Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6225950 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nittzell Consulting Aktiebolag är Nittzell, Claes Yngve Gunnarsson som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, von Ajkay, Åke Rajmund som är född 1947 och har titeln Suppleant, Kleberg, Anna Margareta Elisabet som är född 1964 och har titeln Revisor, Kleberg Revision AB som är född och har titeln Revisor, .