Rolf Berggren Skattejurist Aktiebolag

Stockholms län

Information

Rolf Berggren Skattejurist Aktiebolag är ett bolag som finns i Danderyd. I Rolf Berggren Skattejurist Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berggren, Ann-Marie Vilhelmina som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Rolf Karl Albert som är född 1941 och har titeln Suppleant, Lövenheim, Klas Göran som är född 1952 och har titeln Revisor, Trevision Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rolf Berggren Skattejurist Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rolf Berggren Skattejurist Aktiebolag på telefon 08-7838168.

Bolaget skall bedriva skatte- och bolagsrättslig konsultverksamhet, förvaltning av fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rolf Berggren Skattejurist Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rolf Berggren Skattejurist Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Rolf Berggren Skattejurist Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Rolf Berggren Skattejurist Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rolf Berggren Skattejurist Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Rolf Berggren Skattejurist Aktiebolag har 556521-1934 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.