Nordiska Hem i Stockholm AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva import och handel av textilier och inredningsartiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordiska Hem i Stockholm AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Nordiska Hem i Stockholm AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1995-07-28 så skapades Nordiska Hem i Stockholm AB och företaget är har F-skattsedel Nordiska Hem i Stockholm AB har haft det sedan 1998-01-01.

556524-2574 är organisationsnummret för företaget som finns i Danderyd.

Just nu är Nordiska Hem i Stockholm AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Nordiska Hem i Stockholm AB så går det att nå dem via telefon på 08-7628252 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -ledamoten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordiska Hem i Stockholm AB är Stier Lönnroth, Elfi Katarina som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Stier Norén, Schira Angelika som är född 1969 och har titeln Suppleant, Jansson, Astrid Elisabet som är född 1962 och har titeln Revisor, MGI Revideco AB som är född och har titeln Revisor, .