CMI Import & Försäljning AB

Stockholms län

Information

CMI Import & Försäljning AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där CMI Import & Försäljning AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. CMI Import & Försäljning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket CMI Import & Försäljning AB har haft sedan 1996-01-01. CMI Import & Försäljning AB har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till CMI Import & Försäljning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Odinv. 11, 182 61, Djursholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-7532202.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är CMI Import & Försäljning AB Privat, ej börsnoterat.

CMI Import & Försäljning AB har idag 556531-7350 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Hultqvist, Inger Margareta Carola -Hultqvist, Sten är den som för stunden ansvarar för CMI Import & Försäljning AB

Bolaget skall driva import och partihandel i Norden med el- artiklar inom hushålls- och medicinska området, hjälpmedel såsom gele och bandage för rehabilitering inom sport och sjukvård, textilier, plastvaror, drycker såsom vatten, öl, vin och sprit och dryckestillbehör, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I CMI Import & Försäljning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hultqvist, Sten som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultqvist, Inger Margareta Carola som är född 1950 och har titeln Suppleant, Örtegren, Mats Birger som är född 1962 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .