C&E SystemDesign AB

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Aktiebolag som heter C&E SystemDesign AB. Det finns flera företag som liknar C&E SystemDesign AB i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

C&E SystemDesign AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1996-12-02 så har C&E SystemDesign AB varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är C&E SystemDesign AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med C&E SystemDesign AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Arholmav. 3, 182 48, Enebyberg. Vi ni istället prata med C&E SystemDesign AB så kan ni göra det på 08-7580593.

Bolaget skall bedriva teknisk konsultation såsom utveckling, analys, framtagning och utbildning av utrustning och produkter inom elektronikindustrin såsom testsystem för radiokommunikation, logistik- och processanalys av operations- och materialflöden inom handel och tillverkande industrin såsom produktionslinjer för tillverkning av kommunikationssystem och effektivisering av order-produktionskedjor för handel och produktion, handel med utrustningar för insamling och lagring av elektriska storheter såsom mätdata vid produktion och tillverkning, fastighetsförvaltning, handel med och förvaltning av värdepapper, tillhandahålla redovisnings- och administrativa tjänster, utveckling av system för kontroll och styrning av energi, utveckling av musik- och kulinariska koncept samt fritidskoncept såsom segel- och motorbåtssport samt handel med därtillhörande produkter, handel med konst och antikviteter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Forsman, Claes Håkan Stureson som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsman, Ewa Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Jardetun, Per Ove som är född 1963 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

C&E SystemDesign AB har 556536-4360 som sitt organisationsnummer.