Fredheim International AB

Stockholms län

Information

Fredheim International AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Fredheim International AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fredheim International AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Fredheim International AB har haft sedan 1998-01-01. Fredheim International AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Fredheim International AB så kan ni göra det genom att skicka er post till G. Kyrkv. 19, 182 53, Danderyd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9176666.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Fredheim International AB Privat, ej börsnoterat.

Fredheim International AB har idag 556543-4429 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Fredheim, Kjell Leif Norvald är den som för stunden ansvarar för Fredheim International AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom flygbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Fredheim International AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fredheim, Kjell Leif Norvald som är född 1935 och har titeln VD, Fredheim, Kjell Leif Norvald som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredheim, Linda Ann som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredheim, Björg Irene som är född 1932 och har titeln Suppleant, Magnusson, Bo Vilhelm som är född 1943 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.