Hjärtpraktiken, Östermalm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva hjärtmedicinsk läkarpraktik, handel med aktier och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hjärtpraktiken, Östermalm Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Hjärtpraktiken, Östermalm Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1997-10-30 så skapades Hjärtpraktiken, Östermalm Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Hjärtpraktiken, Östermalm Aktiebolag har haft det sedan 1998-01-01.

Hjärtpraktiken, Östermalm Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556547-6511 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Danderyd.

Just nu är Hjärtpraktiken, Östermalm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Hjärtpraktiken, Östermalm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-859811 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hjärtpraktiken, Östermalm Aktiebolag är Holgersson, Mats Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek Holgersson, Kristina Viola som är född 1946 och har titeln Suppleant, Jorlin, Mats-Olov som är född 1948 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .