Svenska Skavanker AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Svenska Skavanker AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Svenska Skavanker AB är ett av dem. Statusen för Svenska Skavanker AB är att Bolaget är aktivt.

Svenska Skavanker AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-12-15. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Svenska Skavanker AB ska trivas.

Svenska Skavanker AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Danderyd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva byggnadsvård, tillverkning av möbler och uthus, konsultverksamhet inom medicin samt värdepappers- förvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Svenska Skavanker AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Svenska Skavanker AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Svenska Skavanker AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Svenska Skavanker AB är Eberstein, Elsa Carin Mari som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Jon som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ehlesjö, Lars Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, WiLLY:S AB som är född och har titeln Revisor, .

Svenska Skavanker AB har 556550-0609 som sitt organisationsnummer.