Bokdals Fastighetsservice AB

Stockholms län

Information

Bokdals Fastighetsservice AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Bokdals Fastighetsservice AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bokdals Fastighetsservice AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bokdals Fastighetsservice AB har haft sedan 1998-01-01. Bokdals Fastighetsservice AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bokdals Fastighetsservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fjätursv. 1, 187 46, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7588085.

Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bokdals Fastighetsservice AB Privat, ej börsnoterat.

Bokdals Fastighetsservice AB har idag 556554-6438 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bokdal, Anita Inga Maria -Bokdal, Jan Fred är den som för stunden ansvarar för Bokdals Fastighetsservice AB

Bolaget skall anlägga trädgårdar, idka handel med fastigheter, underhålla och reparera fastigheter, köpa och sälja värdepapper samt driva därmed förenlig handelsverksamhet.

I Bokdals Fastighetsservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bokdal, Anita Inga Maria som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bokdal, Jan Fred som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Bokdal, Camilla Maria som är född 1978 och har titeln Suppleant, Bokdal, Caroline Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Ahlstrand, Kristina Ingrid Johanna som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.