Callisma Selected Real Estate Only AB

Stockholms län

Information

Callisma Selected Real Estate Only AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Callisma Selected Real Estate Only AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Callisma Selected Real Estate Only AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Callisma Selected Real Estate Only AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Callisma Selected Real Estate Only AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-9665965.

Danderyd arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Callisma Selected Real Estate Only AB Privat, ej börsnoterat.

Callisma Selected Real Estate Only AB har idag 556556-0140 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Callisma Selected Real Estate Only AB

Bolaget skall bedriva mäkleri, förmedling, försäljning och uthyrning av fastigheter, egendom, mark, bostäder, bostadsrätter och villar samt därmed förenlig verksamhet.

I Callisma Selected Real Estate Only AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jacobsson, Lars Johan Henrik som är född 1957 och har titeln Likvidator, .