Nordimar Components Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva import, export och försäljning av elektronikkomponenter, datautrustning samt marknadsföring och försäljning av papper och kemisktekniska produkter och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nordimar Components Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Nordimar Components Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 1999-01-14 så skapades Nordimar Components Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556564-6659 är organisationsnummret för företaget som finns i Danderyd.

Just nu är Nordimar Components Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Nordimar Components Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7533760 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nordimar Components Aktiebolag är Eriksson, Bo Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Leitner Eriksson, Rebecka Maria som är född 1960 och har titeln Suppleant, Andersson, Mats Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Yng, Eva Mari som är född 1962 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.