Gårdarike AB

Stockholms län

Information

556571-6957 är organisationsnummer för bolaget Gårdarike AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gårdarike AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Gårdarike AB finns i.

Gårdarike AB har varit registrerat sedan 1999-06-04 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Gårdarike AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Gårdarike AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gårdarike AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Gårdarike AB så kan ni göra det på telefon genom 08-4403010 eller genom brev på följande adress:
Bredgränd 4, 111 30, Stockholm

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gårdarike AB och det är Terling, Hans Jon Urban som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnhult, Hans Agne som är född 1938 och har titeln Suppleant, Östblom, Björn Mikael som är född 1970 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,