Stoneheart Artist AB

Stockholms län

Information

Stoneheart Artist AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där Stoneheart Artist AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stoneheart Artist AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Stoneheart Artist AB har haft sedan 1999-01-01. Stoneheart Artist AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Stoneheart Artist AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Polygonv. 83, 187 66, Täby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-50110830.

Danderyd arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Stoneheart Artist AB Privat, ej börsnoterat.

Stoneheart Artist AB har idag 556572-5107 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Stoneheart Artist AB

Bolaget ska idka konsultverksamhet inom musik-, nöjes och sportbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Stoneheart Artist AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Krupmann, Ulf Sebastian som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Thelenius, Kent Johan Peter som är född 1973 och har titeln Suppleant, Krpuljevic, Selver som är född 1973 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor, .