Gemit Solutions AB

Stockholms län

Information

Gemit Solutions AB är ett av många företag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Gemit Solutions AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gemit Solutions AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Gemit Solutions AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-09-10. Men sedan 1999-01-01 så har Gemit Solutions AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Sätraängsv. 96, 182 37, Danderyd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gemit Solutions AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7553869.

Danderyd arbetar för att företag som Gemit Solutions AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gemit Solutions AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom IT, elektronik och verkstadsindustri. Bolaget bedriver också handel med sport och fritidsartiklar.

Firmatecknare för Gemit Solutions AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gemit Solutions AB och det är följande personer, Bäckman, Jonas Rune som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosén Bäckman, Carina Margareta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Lundfors, Per Martin som är född 1971 och har titeln Revisor, Norell, Hans Jonas Stefan som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gemit Solutions AB är 556574-8646.