EvaDi AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns EvaDi AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. EvaDi AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

EvaDi AB är momsregistrerat sedan2003-03-20 och har organisationsnummer 556575-8231.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-6130291 alternativt besöka eller skicka post till EvaDi AB på följande adress Mossv. 7, 182 73, Stocksund.

EvaDi AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I EvaDi AB så sitter följande personer i styrelsen: Karlsson, Eva Margareta som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Karlsson, Jan Lennart som är född 1964 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva köp och försäljning av inredningsdetaljer, spaprodukter, hälsoprodukter, och kläder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.