VoxB AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns VoxB AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. VoxB AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

VoxB AB är momsregistrerat sedan2000-07-19 och har organisationsnummer 556578-9038.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 073-0447305 alternativt besöka eller skicka post till VoxB AB på följande adress Torstenssonsg. 3, 114 56, Stockholm.

VoxB AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-07-19.

I VoxB AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Jörgensen, Jonas som är född 1938 och har titeln Suppleant , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet inom ljud, bild, text och video, bedriva handel med och förvaltning av fastigheter och annan fast egendom, bedriva handel med värdepapper, journalistisk verksamhet, reklambyråverksamhet, bedriva hud- och skönhetsvård, försäljning av hud- och skönhetsrelaterade produkter, samt bedriva konsultverksamhet inom strategisk rådgivning och därmed förenlig verksamhet.