Djursholms Doktorn Aktiebolag

Stockholms län

Information

Djursholms Doktorn Aktiebolag är ett av många företag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Djursholms Doktorn Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Djursholms Doktorn Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-03-14.

Djursholms Doktorn Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-01-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vendev. 85 A, 182 91, Danderyd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Djursholms Doktorn Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Danderyd arbetar för att företag som Djursholms Doktorn Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Djursholms Doktorn Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolagets verksamhet är att bedriva sjuk- och hälsovård ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Djursholms Doktorn Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Djursholms Doktorn Aktiebolag och det är följande personer, Åhgren, Valeria som är född 1953 och har titeln VD, Åhgren, Valeria som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhgren, Carl Göran som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nöjd, Tomas Lev Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Djursholms Doktorn Aktiebolag är 556583-3547.