Gehlert Personalutveckling AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom utbildning och organisationsutveckling. Bolaget skall också driva konferensverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gehlert Personalutveckling AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Gehlert Personalutveckling AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 2000-01-19 så skapades Gehlert Personalutveckling AB och företaget är har F-skattsedel Gehlert Personalutveckling AB har haft det sedan 2000-02-15.

Gehlert Personalutveckling AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-02-15

556583-7860 är organisationsnummret för företaget som finns i Danderyd.

Just nu är Gehlert Personalutveckling AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Gehlert Personalutveckling AB så går det att nå dem via telefon på 0176-233054 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gehlert Personalutveckling AB är Gehlert, Torsten Christian som är född 1956 och har titeln VD, Gehlert, Torsten Christian som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Gehlert, Ingrid Lena Birgitta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Johnsson, Nils Erik Henrik som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .