Aktiebolaget Refit

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Aktiebolaget Refit är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget Refit är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Refit är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Refit är ett Aktiebolag och skapades 2000-03-08. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget Refit ska trivas.

Aktiebolaget Refit är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-01. I Danderyd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt bedriva konsultverksamhet inom adm. management, samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Refit är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-01.

Idag är Aktiebolaget Refit Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Refit så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7536415.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Refit är Wendin, Göran Bertil som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Lars Ingemar Knut som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Rickardsson, Leif Olof som är född 1964 och har titeln Suppleant, Verner, Lennart Rolf Ivar som är född 1947 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Refit har 556586-8576 som sitt organisationsnummer.