Resultanten Svenska Aktiebolag

Stockholms län

Information

Resultanten Svenska Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Resultanten Svenska Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Resultanten Svenska Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-07-31.

Resultanten Svenska Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-04-20. Men sedan 2000-09-01 så har Resultanten Svenska Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Askv. 2, 182 46, Enebyberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Resultanten Svenska Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5823666.

Danderyd arbetar för att verksamheter som Resultanten Svenska Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Resultanten Svenska Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsult och kursverksamhet inom företags- och organisationsutveckling samt utföra tjänster inom reklam och kommunikation därtill bedriva förlagsverksamhet och handel med konst och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Resultanten Svenska Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Resultanten Svenska Aktiebolag och det är följande personer, Israelsson, Leif Ove som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Israelsson, Agneta Kristina som är född 1954 och har titeln Suppleant, Karlsson, Björn Yngve som är född 1947 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Resultanten Svenska Aktiebolag är 556587-4962.