Helins Bilcentrum i Bålsta AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Helins Bilcentrum i Bålsta AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. Helins Bilcentrum i Bålsta AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Helins Bilcentrum i Bålsta AB är momsregistrerat sedan2000-12-14 och har organisationsnummer 556589-0968.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0171-468090 alternativt besöka eller skicka post till Helins Bilcentrum i Bålsta AB på följande adress Dragrännan 1, 746 50, Bålsta.

Helins Bilcentrum i Bålsta AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-12-14.

I Helins Bilcentrum i Bålsta AB så sitter följande personer i styrelsen: Spångberg, Jan Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Spångberg, Marie-Louise Christina som är född 1960 och har titeln Suppleant , Uppsäll, Kurt Erik som är född 1956 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, konsultverksamhet inom bygg- och fastighetsbranschen samt bilhandel och bilreparationsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.