Konsult Berth Johansson AB

Stockholms län

Information

556593-7702 är organisationsnummer för företaget Konsult Berth Johansson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Konsult Berth Johansson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Konsult Berth Johansson AB finns i.

Konsult Berth Johansson AB har varit registrerat sedan 2000-07-07 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Konsult Berth Johansson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

Konsult Berth Johansson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Konsult Berth Johansson AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Konsult Berth Johansson AB så kan ni göra det på telefon genom 0171-51691 eller genom brev på följande adress:
Älvkvarnsv. 24 C, 746 34, Bålsta

Bolaget skall bedriva verksamhet genom agentur och försäljning av hår- hud- och skönhets produkter och utrustning till frisörsalonger, ävensom idka därmed förenlig verksamhet samt försäljning av konsulttjänster inom ekonomi- och redovisningsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Konsult Berth Johansson AB och det är Johansson, Berth Robert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Barbro Linnéa som är född 1925 och har titeln Suppleant, Sjökvist, Guy Boris Sven som är född 1951 och har titeln Revisor, Guy Sjökvist Revision som är född och har titeln Revisor,