Simhallen i Halmstad AB

Stockholms län

Information

556595-7858 är organisationsnummer för företaget Simhallen i Halmstad AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Simhallen i Halmstad AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Simhallen i Halmstad AB finns i.

Simhallen i Halmstad AB har varit registrerat sedan 2000-08-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Simhallen i Halmstad AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

Simhallen i Halmstad AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Simhallen i Halmstad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Simhallen i Halmstad AB så kan ni göra det på telefon genom 035-128490 eller genom brev på följande adress:
Karlsbergsv. 2 A, 302 32, Halmstad

Bolaget skall driva café- och restaurangrörelse, bad- och friskvårdsanläggningar, uthyrning-leasing av solarier, motionsutrustning och annan utrustning inom friskvårdssektorn, äga och förvalta aktier ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Simhallen i Halmstad AB och det är Cederholm, Hans Eric som är född 1960 och har titeln VD, Cederholm, Hans Eric som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlson, Anders Åke som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jarness, Pål som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklöf, Bengt Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor