Barholmen Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Aktiebolag som heter Barholmen Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Barholmen Aktiebolag i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2000-12-08 så har Barholmen Aktiebolag varit registrerat och sedan 2001-02-16 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Barholmen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Barholmen Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Sturev. 18 A, 182 73, Stocksund. Vi ni istället prata med Barholmen Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7559325.

Bolaget skall bedriva marknadsförings-, marknadskommunikations-, och mediekonsult, samt utbildning inom dessa tre områden. Konferenser, företagsanknutna aktiviteter och båtcharter i kust och skärgårdsmiljö. Fiske och ekologisk turism. Handel med värdepapper och fast egendom. Samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Barholm, Carl Christian Stefan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellner Barholm, Hanna V Margaretha som är född 1958 och har titeln Suppleant, Andersson, Per Göran Ivan som är född 1961 och har titeln Revisor, Jonsson, Bo Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Barholmen Aktiebolag har 556600-7224 som sitt organisationsnummer.