Björn Holm Merförsäljarna AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva utbildning inom försäljning. Utbildning inom merförsäljning för alla typer av företag

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Björn Holm Merförsäljarna AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Danderyd så är Björn Holm Merförsäljarna AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Danderyd arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Danderyd och i Stockholms län. Redan 2001-02-08 så skapades Björn Holm Merförsäljarna AB och verksamheten är har F-skattsedel Björn Holm Merförsäljarna AB har haft det sedan 2003-06-26.

Björn Holm Merförsäljarna AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-06-26

556603-3956 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Danderyd.

Just nu är Björn Holm Merförsäljarna AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Björn Holm Merförsäljarna AB så går det att nå dem via telefon på 070-8856589 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Björn Holm Merförsäljarna AB är Holm, Björn Yngve som är född 1961 och har titeln VD, Holm, Björn Yngve som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Eva Maria som är född 1962 och har titeln Suppleant, Birgersson, Anders Patric som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .