IT Plan Affärsanalys AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och IT Plan Affärsanalys AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och IT Plan Affärsanalys AB är ett av dem. Statusen för IT Plan Affärsanalys AB är att Bolaget är aktivt.

IT Plan Affärsanalys AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-01-29. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som IT Plan Affärsanalys AB ska trivas.

IT Plan Affärsanalys AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-29. I Danderyd så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utbildning, rådgivning och konsultverksamhet inom området generell informationssystemutveckling ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IT Plan Affärsanalys AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-29.

Idag är IT Plan Affärsanalys AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med IT Plan Affärsanalys AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6225800.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med IT Plan Affärsanalys AB är Söderström, Karl Peter Olofsson som är född 1946 och har titeln VD, Söderström, Karl Peter Olofsson som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Ingrid Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Eklund, Johan Fredrik Axel som är född 1975 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

IT Plan Affärsanalys AB har 556605-9365 som sitt organisationsnummer.