Proskills i Danderyd AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Proskills i Danderyd AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. Proskills i Danderyd AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Proskills i Danderyd AB är momsregistrerat sedan2002-02-25 och har organisationsnummer 556615-4935.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-6780770 alternativt besöka eller skicka post till Proskills i Danderyd AB på följande adress Östbergav. 14, 182 62, Djursholm.

Proskills i Danderyd AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-02-25.

I Proskills i Danderyd AB så sitter följande personer i styrelsen: Vernet, Kjell Erland som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva projektledning, teknisk konsultverksamhet inom företrädesvis bygg och anläggning jämte byggnadsverksamhet. Bolaget ska vidare bedriva verksamheter inom digital kommunikation, fastighetsförädling samt konsultverksamhet inom radiobaserade system. Därutöver ska bolaget kunna bedriva verksamheter som är förenliga med ovan nämnda verksamheter.