WEKTEMA UTVECKLING AB

Stockholms län

Information

556618-1565 är organisationsnummer för verksamheten WEKTEMA UTVECKLING AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som WEKTEMA UTVECKLING AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som WEKTEMA UTVECKLING AB finns i.

WEKTEMA UTVECKLING AB har varit registrerat sedan 2001-11-14 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för WEKTEMA UTVECKLING AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-04.

WEKTEMA UTVECKLING AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för WEKTEMA UTVECKLING AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med WEKTEMA UTVECKLING AB så kan ni göra det på telefon genom 070-2344816 eller genom brev på följande adress:
Trastv. 11, 182 79, Stocksund

Bolaget skall bedriva organisationsutveckling och konsultverksamhet i offentlig och privat miljö med faktainsamling och analys, processorienterade gruppmetoder för kartläggning av problemartade situationer, konfliktlösning, coaching samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med WEKTEMA UTVECKLING AB och det är Wikström, Dagmar Viveka som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöstedt, Margit Suzanne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Persson, Nils Rune som är född 1939 och har titeln Revisor, Andersson, Mats Håkan som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,