New Future Intressenter TN AB

Stockholms län

Information

New Future Intressenter TN AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Danderyd som är den kommunen där New Future Intressenter TN AB finns. I Danderyd så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. New Future Intressenter TN AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. New Future Intressenter TN AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till New Future Intressenter TN AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Langenskiölds v. 6, 182 61, Djursholm men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5651150.

Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är New Future Intressenter TN AB Privat, ej börsnoterat.

New Future Intressenter TN AB har idag 556618-6861 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för New Future Intressenter TN AB

Bolaget skall bedriva konsult- och utbildningsverksamhet inom företagsledning, organisation, data och produktion till skolor, industri- och handelsföretag samt äga och förvalta aktier och vädepapper och fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I New Future Intressenter TN AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Tor Georg som är född 1954 och har titeln VD, Nilsson, Agneta Elisabet som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Tor Georg som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eklöf, Bengt Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .