Illumina Vision AB

Stockholms län

Information

Illumina Vision AB är en verksamhet som finns i Danderyd. I Illumina Vision AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stefansson, Stig Peder Stefan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Stefansson, Karin Solveig Helena som är född 1958 och har titeln Suppleant, Ström, Leif Erik som är född 1942 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Illumina Vision AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Illumina Vision AB på telefon 070-4151245.

Bolaget skall bedriva tävlingsverksamhet med hästar inom trav och galopp, att bedriva managementverksamhet och därmed jämförlig verksamhet, att köpa och sälja värdepapper samt att bedriva handel med näringstillskott för djur och människor.

Idag är Illumina Vision AB av bolagstypen Aktiebolag.

Illumina Vision AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Illumina Vision AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-01-28 och Illumina Vision AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-01-28.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Illumina Vision AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Illumina Vision AB har 556619-1507 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.