Precedere AB

Stockholms län

Information

I Danderyd finns det ett Aktiebolag som heter Precedere AB. Det finns flera bolag som liknar Precedere AB i Stockholms län. Danderyd är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Precedere AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-02-25 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2001-12-10 så har Precedere AB varit registrerat och sedan 2002-02-25 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Precedere AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Precedere AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Lundblads v. 11, 182 33, Danderyd. Vi ni istället prata med Precedere AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva uthyrning av semesterbostäder, värdepappershandel, konsultation inom företagsledning, ekonomi-, personal- och ledarutveckling, rekrytering samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Fjelde, Magnus Erik Torgeir som är född 1969 och har titeln VD, Fjelde, Magnus Erik Torgeir som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Fjelde, Gunilla Selma Margareta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fjelde, Reina som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Kallin, Eva Christina som är född 1975 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Fjelde, Gunilla Selma Margareta Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Precedere AB har 556619-2232 som sitt organisationsnummer.