Specialist Kirurgen - Stefan Nydahl AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Specialist Kirurgen - Stefan Nydahl AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Danderyd här finns det många olika Aktiebolag. Specialist Kirurgen - Stefan Nydahl AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Danderyd jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Specialist Kirurgen - Stefan Nydahl AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556622-0280.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-6226415 alternativt besöka eller skicka post till Specialist Kirurgen - Stefan Nydahl AB på följande adress Strandv. 11 A, 182 60, Djursholm.

Specialist Kirurgen - Stefan Nydahl AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-05-09.

I Specialist Kirurgen - Stefan Nydahl AB så sitter följande personer i styrelsen: , Jonsson, Nils Ove som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall ge konsultationer i medicinska frågor och idka därmed förenlig verksamhet, samt äga och förvalta aktier.