Nordahl Kirurgiska AB

Stockholms län

Information

556627-8783 är organisationsnummer för företaget Nordahl Kirurgiska AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nordahl Kirurgiska AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Danderyd som är den kommunen som Nordahl Kirurgiska AB finns i.

Nordahl Kirurgiska AB har varit registrerat sedan 2002-05-22 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nordahl Kirurgiska AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Nordahl Kirurgiska AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Danderyd som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nordahl Kirurgiska AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Nordahl Kirurgiska AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6788434 eller genom brev på följande adress:
Rådmansg. 9, 114 25, Stockholm

Bolaget skall bedriva medicinsk verksamhet, främst inom kirurgisk behandling, handel med värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nordahl Kirurgiska AB och det är Nordahl, Arne som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordahl, Berit Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Eriksson, Ewa Barbro Kristina som är född 1951 och har titeln Revisor,