Anders Böös AB

Stockholms län

Information

Anders Böös AB är ett av många bolag som finns i Danderyd. Det är nämligen den kommunen som Anders Böös AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Anders Böös AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-04-18.

Anders Böös AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-09-19. Men sedan 2002-11-07 så har Anders Böös AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Svalnäsv. 2, 182 63, Djursholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anders Böös AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7203606.

Danderyd arbetar för att bolag som Anders Böös AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anders Böös AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom finans- och fastighetsrelaterade frågor samt bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper.

Firmatecknare för Anders Böös AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anders Böös AB och det är följande personer, Böös, Anders Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ronge Böös, Christina Maria som är född 1965 och har titeln Suppleant, Kaijser, Johan Richard som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Anders Böös AB är 556630-8838.