Advokatfirman Kjell Johansson AB

Stockholms län

Information

Advokatfirman Kjell Johansson AB är ett bolag som finns i Danderyd. I Advokatfirman Kjell Johansson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Kjell Arne som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Birgitta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Artvin, Per som är född 1969 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 3 AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Advokatfirman Kjell Johansson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Advokatfirman Kjell Johansson AB på telefon 08-6225253.

Bolaget skall bedriva advokatbyrå samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Advokatfirman Kjell Johansson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Advokatfirman Kjell Johansson AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Danderyd arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Advokatfirman Kjell Johansson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-20 och Advokatfirman Kjell Johansson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Advokatfirman Kjell Johansson AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Advokatfirman Kjell Johansson AB har 556633-3224 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.