Per-Uno Sandberg AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Danderyd och Per-Uno Sandberg AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Per-Uno Sandberg AB är ett av dem. Statusen för Per-Uno Sandberg AB är att Bolaget är aktivt.

Per-Uno Sandberg AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-01-29. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Danderyd där bolaget finns i jobbar för att bolag som Per-Uno Sandberg AB ska trivas.

I Danderyd så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall erbjuda finansiell rådgivning samt bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Per-Uno Sandberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-20.

Idag är Per-Uno Sandberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Danderyd.

Vill man komma i kontakt med Per-Uno Sandberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5370695.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Per-Uno Sandberg AB är Sandberg, Per-Uno Michael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Anna-Karin som är född 1966 och har titeln Suppleant, Holmström, Bo Arne som är född 1966 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Per-Uno Sandberg AB har 556636-6448 som sitt organisationsnummer.